0 552 265 61 21 bilgi@konasmakina.com.tr

Konveksiyonlu Fırın

Konveksiyonlu Fırın

Ürün Tanıtımı
  • Konveksiyonlu fırın özellikle pastanelerde, restoranlarda, otellerde ve fırınlarda küçük ölçekli pasta börek, sandviç ekmek üretimi için tasarlanmıştır.

  • İçerisinde bulunan iki adet fan yardımıyla sıcak hava dolaşımı sağlanır ve tüm hacime homojen olarak yayılır.

  • Alt kısımda bulunan bölmede mayalı ürünler için uygun nemli ortam sağlayan donanımlar mevcuttur.

  • Tamamen paslanmaz çelik saçtan imal edilmiştir.

  • İyi bir ısı izolasyonu ile enerji tasarrufu sağlanmıştır.

  • Elektrikli olarak imal edilmektedir.

  • Tek katlı kullanılabilir. Düşük enerji tüketimi sağlar.

  • Tekerlekleri sayesinde istenen yere taşınabilir.


HEMEN ARA